Träna hemma online med professionella instruktörer

Våra instruktörer

Vårt härliga instruktörsteam växer så det knakar och vi är nu 11 personer i vår Shapyfamilj som hjälper dig att träna hemma. Läs mer om oss, våra bakgrunder och intressen nedan.

 

 

Amanda Eade 

Jag är en dansgalen tjej som även fann glädjen i aerobics och började leda klasser i denna underbara träningsform.

Rörelseglädje är ledordet i mina danspass tillsammans med superbra musik! Är utbildad idrottslärare vid Gymnastik och idrottshögskolan i Stockholm och leder klasser i både zumba, dans och styrka. Härligt om du vill träna hemma med mig.

Anna-Karin Wikström 

Jag är dalkullan som flyttade till Stockholm för att studera på Karolinska Institutet. Jag leder klasser inom det mesta och inom mig lever en liten utbildare som vill att alla ska känna sig delaktig.

Utanför Shapy.se arbetar jag som gruppträningsansvarig och produktutvecklare för World Class Sverige och somtränare för Les Mills. Hoppas ni klickar in på mina klasser och tar chansen att träna hemma och mjuka upp kropp och själ tillsammans med mig. Kolla gärna min blogg; annakarinwikstrom.wordpress.com.

Gina Bält-Antman

Jag har en sportig bakgrund med bland annat handboll, dans och sportaerobics. Redan 1995 bestämde jag mig för att börja instruera och gick min första instruktörsutbildning.

Jag driver X Animo tillsammans med min man där vi erbjuder kiropraktik, personlig träning och gruppträning. Ett jäkla anamma samt en gnutta galenskap illustrerar mina klasser.

Jonas Nordin

Träning ska vara roligt och utmanande! Jag utmanar mig med ett maraton varje år och älskar att vara ute i skidspåren. 

Jag har varit med i Shapy.se ända från start och ser fram emot att vara en del i den digitala träningsutvecklingen. Träna hemma till mina pass, ha kul och utmana dig själv!

Elin Wennman 

Passion för gruppträning är det minsta man kan säga att jag har. Det är mitt liv, min vardag och jag älskar varje sekund. Jag kör de flesta typer av klasser och jobbar heltid på Polar.

Träna hemma med mig och ta del av min träningsglädje. Hoppas att jag kan ge dig inspiration. Kolla gärna min blogg; elinwennman.wordpress.com

Caroline Larsson

Mitt liv har alltid bestått av träning. Redan som 3-åring började jag med gymnastik och under min uppväxt har jag spenderat mycket tid som gymnast och ledare. Gymnastik fick sedan konkurrens av innebandy som ledde till spel i division 1. 

Förutom att instruera för träna hemma-konceptet Shapy.se kör jag klasser på World Class och jag lever fortfarande lika mycket för träning och hälsa. Just nu är jag mammaledig med mitt andra barn. 

Jorge Mix

Läs mer om mig på www.jorgemix.com

Cecilia Östman

Jag är språkvetaren som sadlade om till pedagog och snöade in på träning och hälsa. Fysisk aktivitet är något som funnits med sedan barnsben och egentligen bara bytt skepnad genom åren.

I dagsläget jobbar jag som egenföretagare med många bollar i luften.

Annelie Björklund

Jag startade min instruktörskarriär redan som sextonåring och hade idoler som Jane Fonda och Susanne Lanefelt. Har sedan dess instruerat i det mesta och tycker fortfarande att det är lika roligt.

Har under 13 år haft möjligheten att uppleva träningsbranschen i huvudstaden men är nu tillbaka i värmlandsskogarna där jag på heltid förmedlar träning och hälsa.

Hoppas att kunna motivera och inspirera er till att träna hemma även här! 

Elisabeth Rohmer

Mitt liv har alltid präglats av träning. Jag har testat många idrotter men fastnade för innebandy. Har även studerat till hälsopedagog och utbildat mig till gruppträningsinstruktör. Som jag brinner för.

Jag älskar att inspirera och sprida träningsglädje. Idag jobbar jag heltid med livsstilsförändring.

Carl-Johan Sundgren 

Grundare och ägare till Shapy.se. Träna hemma gör jag så ofta jag kan med våra grymma Shapyinstruktörer.

Omdömen

Omdömen