Träna hemma online med professionella instruktörer

Om shpay.se

Året var 1983. Susanne Lanefelt gjorde tv-debut med träningsprogrammet "Sköna söndag" och hela Sverige gympade i takt framför tv-rutan. Sedan dess har gympingen, eller gruppträningen som vi nu kallar den, förbättrats, förfinats, förgrenats och skapat sig en given plats i tränings-Sverige.

Nästan 30 år senare är det inte bara gympingen som har utvecklats. Vi är mer digitala än någonsin och med höghastighetsbredband, 3g, androids, datorer och surfplattor vill vi nu kunna erbjuda samma hemmaglädje som Susanne gjorde på 80-talet, fast i ny tappning.

Vår idé är att sprida träningsglädje och motivation direkt till dataskärmen. Dagens teknik gör det möjligt att på ett enkelt sätt få tillgång till träningspass online. Lika enkelt som att titta på ett tv-program, kan du nu se filmer direkt i din dator eller uppkopplat på tv-skärmen. Du behöver inte invänta ett visst klockslag utan kan istället själv bestämma när det är dags att se en träningsfilm, oavsett var du befinner dig i världen.

Varje månad får du fem, helt nya träningspass, med ny musik och olika koreografier. Passen har olika fokus och uppbyggnad; ett där du funktionellt tränar igenom hela kroppen med din egen kroppsvikt, ett rytmiskt med influenser från olika dansstilar, ett mjukare med inspiration från yoga och tai chi, ett med fokus på att forma ben och rumpa och ett för att stärka upp kärnan i kroppen, magen. Det finns helt enkelt något för alla smaker!

Vårt instruktörsteam består av välutbildade instruktörer som varit yrkesverksamma i många år. Med bakgrunder inom hälsopedagogik, idrottspedagogik, ledarskap, modern dans och samtliga gruppträningsformer ger de dig både utmaningar, motivation och glädje. 

När du inte har tid, lust eller möjlighet att ta dig till gymmet, låt gymmet komma till dig. Med Shapy.se kan du träna hemma hur ofta du vill, var du än befinner dig och när det passar dig bäst.

Det är bara att trycka på PLAY!

Team Shapy
Omdömen

Omdömen